Sokan semmibe veszik a kijárási tilalmat Miskolcon

borsodihir.hu

2020.11.18. 17:04

Sokan semmibe veszik a kijárási tilalmat Miskolcon

Szigorúbb ellenőrzések következnek.

Hirdetés

Az első hét tapasztalatai szerint nagyon sokan nem tartják be a kijárási korlátozásokat Miskolcon – hangzott el a miskolci operatív törzs november 18-i ülésén. A legtöbb problémát a közterületi maszkviselés és az este nyolc órától érvényes kijárási tilalom betartásával kapcsolatban jelentették az ellenőrzéseket végző szervek, a rendőrség és a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai.

A megbetegedések száma és a járvány terjedése azonban egyelőre nem mutat számottevő csökkenést és lassulást, éppen ezért a bírságolni is jogosult rendőrök a jövőben még szigorúbban ellenőrzik majd a kijárási tilalom és a kötelező maszkviselés szabályainak betartását Miskolcon is. Munkájukat továbbra is segítik az önkormányzati rendészek is.

A szakemberek továbbra is arra kérnek mindenkit, hogy vegyék komolyan a védelmi intézkedéseket, tartsák be a kijárási tilalmat, az ajánlott védőtávolságot, viseljenek az orrot és a szájat is takaró maszkot, és ha nem feltétlenül szükséges, ne menjenek közösségbe, ügyeiket is lehetőség szerint elektronikus úton intézzék.
ellenőrzéskijárási tilalom

Szóljon hozzá!

Hirdetés