Hirdetés
Hirdetés

Fülöp Erik otthagyja a Mi Hazánk Mozgalmat is

| 2021. 01. 26. | 09:06:00
Azt írja, egyedül maradt egy számára fontos ügyben.
Fülöp Erik otthagyja a Mi Hazánk Mozgalmat is
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A mai nappal kilépek a Mi Hazánk Mozgalomból - jelentette be Tiszavasvári volt polgármestere, Fülöp Erik, és független képviselőként folytatja munkáját a parlamentben.

Több hónapos gondolkodást követően úgy döntöttem, hogy a mai nappal kilépek a Mi Hazánk Mozgalomból. Az elmúlt időszakban a párt vezetőségének egyre több döntésével nem tudtam azonosulni, részükről pedig szakterületem, az állatvédelem nem kapott kellő támogatást. Számos alkalommal éreztem azt, hogy az ügy fontosságával egyedül vagyok, volt, aki "zöldülésnek", volt, aki szélsőliberális ámokfutásnak tartotta szakpolitkai tevékenységemet annak ellenére, hogy Ovádi Péter állatvédelmi miniszteri biztos gyakorlatilag az általam hangsúlyozott és megalkotott négy pillér mentén kívánja megújítani az állatvédelmet. A jelenlegi pártpolitikával nem kívánok foglalkozni, saját szakterületemre koncentrálva, továbbra is független országgyűlési képviselőként folytatom munkámat.

- írta a Facebookon a politikus, aki 2010–2018 között Tiszavasvári város polgármestere, 2014-től a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei önkormányzat képviselője volt a Jobbik színeiben. 2018-ban a Jobbik országos listáján szerzett országgyűlési képviselői mandátumot, de 2018. október 8-án kilépett a Jobbikból, és a Jobbik frakciójából, és a Mi Hazánk tagja lett. 

Hirdetés
Hirdetés