Hirdetés
Hirdetés

Erre kérik a miskolci iskolások szüleit

| 2021. 04. 12. | 16:59:00
Fontos, hogy határidőben jelezzék az igényeket.
Erre kérik a miskolci iskolások szüleit
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szülőknek az iskolák újraindításakor ismét meg kell rendelniük a gyermekeik számára az étkeztetést, amennyiben arra igényt tartanak.

A Miskolci Közintézmény-működtető Központ március 8-tól ugyanis központilag lemondta a tanulók étkezését, az emberi erőforrások minisztere 17/2021. (III.5.) határozata alapján.

Azoknak a gyermekeknek, akiknek évfolyamán újraindul a tantermi oktatás, az iskolai étkezés megrendelése a szülő feladata, így annak megrendeléséről az oktatás megkezdése előtt gondoskodnia kell.

A következő napi megrendelés és lemondás minden tárgynapot megelőző munkanapon 8:30 óráig lehetséges. Pl.: a 2021. április 19. (hétfőre) történő megrendelést legkésőbb 2021. április 16. péntek 8:30 óráig kell jelezni intézménynek.

A megrendelést/lemondást írásban (e-mailben) kérik az mkmk.menza@gmail.com e-mail címre, a tanuló neve, iskolája és osztálya megjelölésével eljuttatni.

Akinek nincs lehetősége e-mailt írni, az - szigorú óvintézkedések betartása mellett - ügyfélfogadási időben, személyesen is leadhatja igényét az MKMK ügyfélszolgálatán

- közölte a Polgármesteri Kabinet Sajtó, Kommunikációs és Városmarketing Osztály a Borsodihírrel.

Hirdetés
Hirdetés