Hirdetés
Hirdetés

Húsvétvasárnap és húsvéthétfőn zárva tartanak a miskolci piacok

| 2021. 04. 01. | 14:06:00
A parkolási ügyfélszolgálat április 2-5. között nem nyit ki.
Húsvétvasárnap és húsvéthétfőn zárva tartanak a miskolci piacok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Április 2-án, nagypénteken és április 3-án, szombaton a Búza téri piac 5-17 óráig, a Vasgyári piac 5-15 óráig tart nyitva. A városi fenntartású piacok április 4-én húsvétvasárnap és április 5-én húsvéthétfőn zárva tartanak. A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett Zsarnai piac továbbra is zárva tart.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. Parkolási Ügyfélszolgálati Irodája (Széchenyi I. utca. 20.) április 2-5. között zárva tart. Az érvényben lévő kormányrendelet értelmében az intézkedés visszavonásáig a Miskolc Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltett Európa téri, Patak utcai, illetve Hősök terei mélygarázsokban 19-7 óra közötti időszakban díjmentes a garázs használata. A jelzett időszakon kívül viszont a garázsokban az általános rend szerint történik a díjfizetés.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálata április 1-jén 8-16 óráig fogadja a megkereséseket a +36 (46) 412-611 telefonszámon. Az ügyfélszolgálat április 2-5. között kizárólag online elérhető, a varosgazda@varosgazda.hu e-mail címen, valamint a www.varosgazda.hu oldalon a lakossági bejelentések pont alatt.

Hirdetés
Hirdetés