Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mégis emlékezetes lesz a miskolci ballagás!

| 2021. 04. 29. | 18:04:00
Ha már hagyományos módon nem lehet elbúcsúzni az alma matertől.
Mégis emlékezetes lesz a miskolci ballagás!
Hirdetés
Hirdetés

Immár a második olyan évfolyam ballag el a középiskolákból, amelyiknek nem adatik meg az élmény, hogy elbúcsúzhasson a virágokkal feldíszített iskolától, énekelve végigsétáljon a folyosókon, majd az osztályterembe beülve, részt vegyen az utolsó osztályfőnöki órán.

Veres Pál polgármester a Facebookon arra kérte a miskolciakat: ünnepeljenek együtt a ballagó diáksággal. 

Ahogy tavaly, sajnos az idén ballagóknak sem adatik meg az az élmény, hogy tanáraikkal, diáktársaikkal együtt, közösen, méltó módon zárják le életük egy jelentős időszakát - írta. Hozzátéve: a járványhelyzet miatt nincs mód megtartani a ballagási ünnepségeket, nincs mód arra, hogy a középiskolák méltó módon elbúcsúzhassanak diákjaiktól.

Éppen ezért szeretnénk, ha legalább egy apró gesztussal jelezhetnénk a végzősöknek – mindnyájan, miskolciak, városlakók –, hogy mellettük állunk, gondolunk rájuk - írta. Javasolva: tegyék emlékezetessé számukra azt, hogy befejezték középiskolás éveiket.

Arra kérte a miskolciakat, hogy egy-egy (akár feliratos) színes szalagot vagy virágot tegyenek ki az ablakaikba, erkélyeikre, pénteken vagy szombaton. Így kívánjanak közösen a végzős miskolci iskolásoknak sok erőt és kitartást a vizsgáikhoz, a továbbtanuláshoz, és egy új élethez.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés