Hirdetés
Hirdetés

Mi Hazánk: Jakab Péter átjátszotta Miskolcot az MSZP-nek és a DK-nak

| 2021. 05. 12. | 18:17:00
Volt már ilyen sötét korszak Miskolc életében 2002-2010 között - így Pakusza Zoltán.
Mi Hazánk: Jakab Péter átjátszotta Miskolcot az MSZP-nek és a DK-nak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Jobbik nemcsak az elveit adta fel, hanem Miskolcot és a miskolciakat is, írja Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke, mégpedig azután, hogy Jakab Péter, a Jobbik elnöke bejelentette: nem indul egyéni jelöltként Miskolcon. Pakusza Zoltán szerint ezzel a Jobbik átjátszotta az acélvárost az MSZP-nek és a DK-nak.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke nem indul Miskolcon egyéni országgyűlési képviselőnek. Fel kell tennünk a kérdést, hogy miért játssza át a Jobbik a szocialista-dk-s csapatnak Miskolcot? Hiszen Jakabnak jó esélye lett volna megnyerni az egyik miskolci körzetet az előválasztás során, azonban a helyette induló Szilágyi Szabolcs könnyen alul maradhat. Így akár az is előfordulhat, hogy a város újra a szocialista-dk-s képviselők kezébe kerül. Volt már ilyen sötét korszak Miskolc életében 2002-2010 között

- így Pakusza Zoltán, aki hangsúlyozta: a Mi Hazánk Mozgalom Miskolc mindkét körzetében indít jelöltet, hogy azoknak a választóknak, akiknek elegük van az elmúlt harminc év politikai váltógazdálkodásából, a “kéz kezet mos” politikájából, harmadik utat biztosítson.

Hirdetés
Hirdetés