A kormányból igazolt a Diósgyőr

dvtk.eu

2021.06.09. 16:12

A kormányból igazolt a Diósgyőr
(Fotó: dvtk.eu)

Varga Judit szenvedélyes szurkoló - így a klub elnöke.

Hirdetés

Hirdetés

A legnagyobb régiós multisportklub, a DVTK nagykövete lett Varga Judit igazságügyi miniszter, írja a dvtk.hu. Sántha Gergely, a DVTK elnöke elmondta, az idén 111 éves klub nagykövetei diósgyőri kötődésű, illetve a klubnak szurkoló, a klubbal szimpatizáló közéleti személyiségek, valamint a gazdasági élet kiemelkedő személyei lesznek.

Az ő támogatásuk, meglátásaik, ötleteik segítenek abban, hogy tovább építsük a DVTK-t, és Magyarországon, a Kárpát-medencében, valamint a nagyvilágban klubunk még ismertebb és elismertebb legyen. Hiszem, hogy a segítségükkel könnyebben megteremthetjük azt a régiós egységet is, amelyért már régóta dolgozunk

- tette hozzá a DVTK elnöke, aki elsőként Magyarország egyik legsportosabb politikusát, a közismerten nagy Diósgyőr-drukker Varga Juditot kérte fel. Sántha szerint a miniszter szenvedélyes szurkoló, hasonlóan gondolkodnak a klub és az északkelet-magyarországi régió jövőjéről, fejlesztéséről.

Szoros kötelék fűz szülővárosomhoz, hisz bár sokat éltem Brüsszelben és Budapesten, szívemben mindig is Miskolc volt a hely, ahová hazatérek, hisz itt éltem az egyetem elvégzéséig, itt voltam 2004-ig a MEAFC női kosárcsapatának csapatkapitánya. Ezért is vagyok gyermekkorom óta Diósgyőr-szurkoló és ezért is fogadtam el nagy örömmel Sántha Gergely felkérését, hogy legyek a DVTK nagykövete.Mindketten elkötelezettek vagyunk a klub jövőjét és sikerét illetően

- mondta el Varga Judit a klub honlapjának, aki maga is már több sportágban kipróbálta magát, többek között tini korában délutánonként a DVTK stadionban rótta a köröket, atletizált.

DVTKVarga Judit

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés