Hirdetés
Hirdetés

A szerencsejáték lehetett a miskolci trafikrabló veszte

| 2021. 07. 28. | 12:41:00
Késsel követelt bevételt három alkalommal.
A szerencsejáték lehetett a miskolci trafikrabló veszte
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanújával vettek őrizetbe egy 34 éves miskolcit férfit, kezdeményezve előzetes letartóztatását – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A július 28-i közlés szerint ő lehet az, aki május 15-én a Szentpéteri kapu városrészben és július elsején a Király utcánál trafikokat, május 23-án pedig egy benzinkutat támadott meg.

– A támadó késsel a kezében összesen 700 ezer forintot vitt el; a rablások során személyi sérülés nem történt. Részletes beismerő vallomásában úgy nyilatkozott, hogy a tartozásait akarta kiegyenlíteni. A rabolt összeget szerencsejátékkal akarta gyarapítani, de nem nyert, így nem tudta egyenesbe hozni az életét. Elmondta továbbá azt is, hogy nem állt szándékában az alkalmazottak bántalmazása, és nagyon megbánta a történteket

– olvasható a nyomozóhatóság beszámolójában. Az elkövető azonosítása érdekében még májusban felhívással fordult a rendőrség a nyilvánossághoz, fantomképet, videófelvétel közzé téve. A nyomozás során már felvetődött, hogy a három helyszínen ugyanaz a férfi volt a támadó, ezért az eljárásokat egyesítették. A terheltet július 27-én fogták el.

Hirdetés
Hirdetés