Eltűnt egy 70 éves férfi egy miskolci, mentálhigiénés otthonból

police.hu

2021.07.20. 18:01

Eltűnt egy 70 éves férfi egy miskolci, mentálhigiénés otthonból

Nem tud beszélni, csak mutogatással és nyögéssel kommunikál.

Hirdetés

Hirdetés

A Miskolci Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat egy 70 éves férfi eltűnése kapcsán. Szentgyörgyi András július 12-én a reggeli órákban az egyik miskolci, férfiak részére létrehozott mentálhigiénés otthonból engedély nélkül ismeretlen helyre távozott. A tartózkodási helye azóta ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések megkezdődtek, melyek ezidáig nem vezettek eredményre.

A 70 éves férfi megközelítőleg 165 centiméter magas, vékony testalkatú, haja rövid, barna színű. Arcformája hosszúkás, fogazata hiányos, lábmérete 41-es. Tetoválása van.

Az eltűnt személy térben, időben orientált, azonban beszélni nem tud, csak mutogatással és nyögéssel kommunikál, de mindent megért, amit mondanak neki. Személyes iratai nincsenek nála. Eltűnésekor zöld-szürke színű felsőt és fekete színű melegítőnadrágot viselt.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon vagy tegyen bejelentést a 112-es segélyhívón.
Miskolceltűnt

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés