Hirdetés
Hirdetés

Szorítsunk együtt a miskolci diákoknak! 

| 2021. 07. 22. | 10:55:00
Pont Ott Parti a Szinva teraszon.
Szorítsunk együtt a miskolci diákoknak! 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Július 22-én, csütörtökön teszik közzé a felsőoktatási ponthatárokat. Miskolcon már kora délutántól Pont Ott Parti várja a felvételizőket, családtagjaikat és mindazokat, akik együtt szeretnének izgulni a főiskolára, egyetemre készülő fiatalokkal.

A pontváró rendezvény 14 órakor kezdődik a Szinva teraszon, fellép a Before the Last, a Z!ENEMI, a Sky Fanatic, Dzsúdló, és utcazenei dallamokkal tölti meg a teret a Kelet Brass Band.

Az eseményre kitelepül a Miskolci Egyetem, a Mathias Corvinus Collegium, a Miskolc American Football Team, a Miskolci Kulturális Központ, a Helynekem, a RádióM, és Ifjúsági Pont sátorral várja a fiatalokat az önkormányzat. Az Ifjúsági Ponton elhelyezett ötletládába bárki bedobhatja a város ifjúságpolitikájával kapcsolatos észrevételeit, meglátásait, ötleteit, és a sátorban lehet kitölteni írásban és elektronikus formában – QR-kódon keresztül – a Miskolc város ifjúsági koncepciójához kapcsolódó kérdőívet is. Ugyancsak az Ifjúsági Ponton lehet jelentkezni a Városi Diákönkormányzati Táborba is, amelyet most első alkalommal hirdet meg az önkormányzat általános iskolák hetedik és nyolcadik évfolyamos, valamint a középiskolák diákönkormányzatainak tagjai számára augusztus 23-tól 25-ig. A tábor résztvevői önismereti, kommunikációs, problémafeltáró, konfliktuskezelő, alapvető diákjogi, illetve médiaismereti elméleti és gyakorlati képzéseken vehetnek részt, és elsajátíthatnak szervezési, vezetési alapismereteket is.

Hirdetés
Hirdetés