Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Majdnem megölte egy villáskulccsal - itt a miskolci ítélet.

| 2021. 09. 15. | 20:36:00
Életveszélyesen megsebesítette a sértettet - büntetővégzésben döntött róla a törvényszék.
Majdnem megölte egy villáskulccsal - itt a miskolci ítélet.
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolci Törvényszék – tárgyalás mellőzésével – életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt szabott ki büntetést egy férfival szemben - közölte Majoros Tünde sajtótitkár.

Bordatörés

A megállapított tényállás szerint a sértett férfi 2020 áprilisában felkereste barátnőjét, hogy párkapcsolati konfliktusukat rendezzék. A lány ekkor a sértett rokonainak miskolci ingatlanában tartózkodott. A pár a ház előtt beszélgetett, amikor a vádlott kiment hozzájuk és számonkérte a sértettet, hogy miért jött oda, majd a jobb kezében lévő villáskulccsal, illetve a bal kezében lévő asztallábbal támadóan indult el felé, és a villáskulccsal mellkason ütötte őt. A sértett bordatörést szenvedett: a sérülés következtében kialakult légmell közvetetten életveszélyes állapotot idézett elő. A vádlott beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Felfüggesztett

A törvényszék a vádlottal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt 1 év 6 hónap szabadságvesztést szabott ki, amelynek végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztette és ennek tartamára pártfogó felügyeletet rendelt el.

A büntetővégzés jogerős.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés