Hirdetés
Hirdetés

Útlezárások Miskolc belvárosában

| 2021. 09. 21. | 18:06:00
Parkolókat, járdákat is érint.
Útlezárások Miskolc belvárosában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Miskolc történelmi belvárosában is megkezdődnek a Magyar Telekom beruházásának kivitelezési munkái. A Rákóczi Ferenc utcán szeptember 22-én, szerdán indul a munka, itt a Művészetek Háza felőli szakasz kevésbé frekventált területétől haladnak az Erzsébet tér irányába - közölte a közölte a miskolci városháza sajtó, kommunikációs éés városmarketing osztálya.

Napközben a Rákóczi Ferenc utca 4-10. szám között teljes szélességében lezárják az utat.

A munkavégzés – előre láthatólag – 5 napot vesz igénybe, az aszfalt burkolatú felületek helyreállítása várhatóan 2 hét múlva történik meg, és további 1-2 napig tart.

Szeptember 26-án vasárnap, a Művészetek Háza előtti területen, a Nagy Táncválasztó Gálát követően a munkavégzés folytatódik a MÜHA – Sötétkapu közötti szakaszon.

A gyalogosok és járművek közlekedése – bár korlátozások mellett – de a munkavégzés alatt is biztosított marad. A Kispipa vendéglő terasza és az üzletek biztonságosan megközelíthetőek lesznek.

Gépjármű-várakozóhelyeket zárása ki a Rákóczi Ferenc utca 12. szám közelében.

A tervek szerint szeptember 29-től a Rákóczi Ferenc utca 9-25. szám közötti szakaszon folytatódnak a munkák, ott az utca páratlan számozású oldalán lévő járdát zárják le. Ezt követően várhatóan október 4-től a Csengey Gusztáv utca következik, ahol az utca teljes szakaszán szükségessé lezárják a fizetős parkolóhelyeket, várhatóan 3-5 napra.

Hirdetés
Hirdetés