Változik a belépési rend a miskolci kórházban

2021.09.30. 15:41

Változik a belépési rend a miskolci kórházban
(Fotó: illusztráció)

Parkolni sem ajánlott a közelben.

Hirdetés

Hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekegészségügyi Központjában (GYEK) zajló felújítási munkálatok miatt az intézménybe és az épületbe történő belépés rendje változik - közölte az intézmény csütörtökön.

  • Október 4-től a jelenlegi GYEK sürgősségi fotocellás bejárati ajtót lezárják. A felújítás alatt valamennyi gyermek járóbetegrendelés és fekvőbeteg osztály megközelítése a GYEK rehabilitációs épület bejáratán keresztül lesz elérhető. A mellékelt ábrán megtalálják a jelölt közlekedési útvonalat.
  • A mentőautók is ezen a kijelölt szakaszon közlekednek majd, ezért kérik a betegeket, látogatókat, hogy a GYEK rehabilitációs épület bejárata előtti parkolókat ne foglalják el!
  • A Velkey László Gyermekegészségügyi Központ környezetében lévő utak mentén pedig balesetvédelmi és vagyonvédelmi okokból is kerülendő a parkolás az építési munkák miatt.
  • Az intézmény hátsó területén több felújított parkoló áll rendelkezésre, ahol kulturált körülmények biztosított a parkolás.

kórházegészségügy

Szóljon hozzá!

Hirdetés