Hirdetés

Vegyi anyagokkal, fecskendőkkel fizetettek a drogért Miskolcon

borsodihir.hu

2021.09.30. 11:56

Vegyi anyagokkal, fecskendőkkel fizetettek a drogért Miskolcon
A kép illusztráció.

Rács mögé zárták a dílert.

Hirdetés

Hirdetés

A Miskolci Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított miskolci férfi letartóztatását. A rendőrség nyomozása szerint a férfi szeptember 24-i elfogását megelőző időszakban anyagi ellenérték fejében, rendszeresen értékesített kábítószernek minősülő anyagot Miskolcon. A gyanúsított a vevőkörébe tartozó személyektől több százezer forintot kapott a kábítószerekért, de volt olyan vevője is, aki különféle vegyi anyagokat és fecskendőket adott cserébe.

A rendőrök a férfit a bűncselekmény elkövetése közben, a lakásán érték tetten, és az ott végrehajtott kutatás során kábítószergyanús anyagokat, készpénzt és elektronikai berendezéseket foglaltak le.

A férfi a most terhére rótt, 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt a korábban vele szemben kiszabott – végrehajtásában felfüggesztett – szabadságvesztés próbaideje alatt követte el.

A Miskolci Járásbíróság az ügyészi indítványban foglaltakkal egyezően állapította meg, hogy a férfi esetében fennáll a szökés, a bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélye, ezért egyelőre egy hónapra elrendelte a letartóztatását.
drogMiskolckábítószer-kerekedelem

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés