Hirdetés

Folytatódnak a kátyúzási munkák Miskolcon

borsodihir.hu

2021.10.08. 09:34

Folytatódnak a kátyúzási munkák Miskolcon
A kép illusztráció.

Forgalomkorlátozásra kell számítani.

Hirdetés

Hirdetés

Az útburkolat javítási munkáit még márciusban indította el a Miskolci Városgazda több helyszínen, folyamatos munkavégzéssel, melynek első üteme augusztusban fejeződött be. Október 11-től, hétfőtől újra folytatódnak az útjavítási munkák a város területén. Az elmúlt napokban, hetekben a társaság Útellenőri Szolgálatának előzetes felmérése, és a korábbi egyeztetések alapján a javítási munkák előkészítése folyt, mely alapján meghatározásra kerültek a javításra kerülő útszakaszok.

A felújítások és javítási munkák idején a városban több helyen kell számítani félpályás korlátozásra, a forgalmasabb szakaszokon torlódás alakulhat ki.

Az úthibák javítása a Szinva, Fonoda utcák, Martinkertváros, belváros, Bertalan utca, Erenyő utca, Diósgyőr és Vasgyár területeken várhatók. Az útjavítási munkák fő közlekedési utakat éppúgy érintenek, mint néhány forgalmasabb mellékutcát. A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. folyamatos tájékoztatást ad az útfelújítással érintett helyszínekről.

Ugyanakkor kérik a közlekedőket, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkavégzéssel érintett szakaszon érvényes forgalmi rendet, amelyet minden esetben táblák jeleznek.
Miskolckátyúzás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés