Hirdetés

Ötletpályázatot hirdetett a miskolci önkormányzat

borsodihir.hu

2021.10.01. 09:30

Ötletpályázatot hirdetett a miskolci önkormányzat

Ön mit szeretne látni az épülő körforgalomnál?

Hirdetés

Hirdetés

Ötletpályázatot hirdet a miskolci önkormányzat a Vörösmarty és a Király utca kereszteződésében, a NIF Zrt. által épülő turbókörforgalom központi látványelemének megtervezésére.

A körforgalom közepére olyan látványelemet szeretnének kihelyezni, megépíteni, amely méltóképpen fogadja a városba a 3-as főúton keresztül érkezőket.

Mivel a megépülő turbókörforgalom kifejezetten nagy alapterületű lesz, akár az is elképzelhető, hogy nem egyetlen látványelem kerül majd a közepére, hanem akár több szobor, tárgy, esetleg fa, vagy valamilyen kertészeti megoldás is helyet kaphat a csomópont szélein.

Az ötletpályázatra lehet jelentkezni akár az ötlet egyszerű leírásával is, de a rajzos, fényképes pályázatok, esetleg a tervezett szobor, építmény, vagy más látványelem modellje megkönnyíthetik a pályázat elbírálását.

A pályázatokat október 15-ig várják a turbokorforgalom@miskolc.hu e-mail címre, vagy a Főépítészi Kabinet 3525 Miskolc, Városház tér 8. postacímen. A beérkezett pályázati anyagokat október 31-ig bírálják el, a legjobb pályázók értékes jutalomban részesülnek.
Miskolckörforgalomötletpályázat

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés