Lebénult a miskolci színház táncművésze, Horváth Renátó. Gyűjtést szervez a DVTK!

2021.11.21. 10:56

Lebénult a miskolci színház táncművésze, Horváth Renátó. Gyűjtést szervez a DVTK!
Horváth Renátó (Fotó: dvtk.eu)

A klubnál kérik a szurkolók segítégét.

Hirdetés

Hirdetés

A közelmúltban lebénult a Miskolci Nemzeti Színház táncművésze, Horváth Renátó. Az orvosok látnak reményt a javulásra, azonban ehhez rengeteg munkára és kezelésre van szükség. A DVTK gyűjtést indít a következő hetekben, hogy ezzel is hozzájáruljon Renátó gyógykezeléséhez. Ehhez kérik szurkolók segítségét - írja a DVTK honlapja.

Az orvosok jelenlegi álláspontja szerint Renátó szervezetében a gerincvelő gyulladása okozza a bénulást.  Több olyan gyógyászati eszköz is létezik, mely sokat segíthet a felépülésében, jelenleg egy speciális, az idegrendszert fejlesztő eszközt szeretnének beszerezni.

A DVTK hétvégi duplameccsén indul a gyűjtés a szurkolókkal közösen. Egy-egy gyűjtődobozt pedig kihelyeznek a DVTK Shopba és a DVTK Aréna recepciójára is. Aki szeretne egy utalással is segíteni, a következőképpen teheti meg: az adományok közvetlenül Renátó saját számlájára érkeznek, amit a szülei kezelnek. Az utalásnál a közlemény rovatban kérik feltüntetni: „Adomány Horváth Renátónak”. Bankszámlaszám: 61200216-11055444.
DVTKegészségadománygyűjtés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés