Hirdetés
Hirdetés

Tegyen javaslatot, ki legyen Miskolc következő díszpolgára!

| 2022. 01. 09. | 15:36:00
Február 11-ig van rá lehetőség.
Tegyen javaslatot, ki legyen Miskolc következő díszpolgára!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A miskolci önkormányzat közgyűlése az általa létrehozott kuratórium javaslatai alapján, Miskolc Város Napja (május 11.) alkalmából hagyományosan kitüntetéseket, díjakat adományoz.

A városban működő civil szervezetek, közösségek, intézmények, gazdálkodó és egyéb szervezetek, szakmai szövetségek, érdekképviseletek, egyházak, valamint magánszemélyek 2022-ben is javaslatot tehetnek, hogy kik kapják azelismeréseket - olvashato a miskolc.hu internetes oldalon. A többi között az alábbi díjakra lehet javaslatot tenni:

Miskolc Város Díszpolgára kitüntető cím,

Pro Urbe kitüntető cím,

Gálffy Ignác életmű-díj,

Herman Ottó tudományos díj,

Szemere Bertalan közéleti díj,

Szabó Lőrinc irodalmi díj.

A további díjakról a https://miskolc.hu/aktualis/felhivas-kituntetesekre-miskolc-varos-napja-alkamabol oldalon tájékozódhatnak.

 A jelöléshez szükséges letölthető adatlap a www.miskolc.hu honlapon Aktuális pályázatok menüpont alatt található.
A kitöltött, aláírt eredeti adatlapot és a részletes indoklást a kitüntető cím megjelölésével legkésőbb 2021. február 11. napjáig lehet eljuttatni a következő címre: Veres Pál polgármester, Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, 3525 Miskolc, Városház tér 8.

A jelölő szervezeteket, magánszemélyeket arra kérik, hogy a kitöltött adatlapot és részletes indoklást elektronikus úton is küldjék el az osztremann.jozsefne@miskolc.hu e-mail címre.

Hirdetés
Hirdetés