Hirdetés
Hirdetés

Fejleszt a miskolci Papex

| 2022. 03. 31. | 17:46:00
Varga Judit önálló erőközpontként tekintene Közép-Európára. 
Fejleszt a miskolci Papex
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az út-és mélyépítésre szakosodott Papex kft. március 31-én a miskolci mechatronikai ipari parkban adta át központi épületét és szerelőcsarnokát, a beruházást 300 millió forint állami hitelből és 200 millió forint saját tőkéből valósította meg.

Az eseményen a miskolci kötődésű Varga Judit igazságügyi miniszter azt mondta: a Papex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., fő profilja az út- és mélyépítés, „és ez a mi feladatunk is, utakat kell építenünk, és mélyítenünk kell gazdasági, kereskedelmi és infrastrukturális együttműködésünket a régió országaival”.
Hozzátette: ehhez erős vidékre van szükség, hogy Közép-Európa is erős és önálló erőközpont legyen, olyan érrendszert kell kialakítani, hogy a vérkeringés megfelelően tudjon működni, olyan hálózatokat kell kiépíteni, melyek összekötik a vidék minden csomópontját.

Papp Zsolt, a kft. ügyvezető igazgatója bemutatta 1993-tól működő családi vállalkozását, majd arról szólt, hogy a cég filozófiája a mérnöki szemlélet és a magas minőségű, precíz és gyors munkavégzés, mellyel biztosítható a megrendelők elégedettsége. A főállásban tíz, a beruházásokon akár ötven embert is foglalkoztató vállalkozás az elmúlt évben 900 millió forint árbevételt könyvelt el.

Hirdetés
Hirdetés