Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatták a miskolci trafikot kirabló férfit

| 2022. 05. 31. | 15:39:00
Az eset az Újgyőri főtérnél történt.
Letartóztatták a miskolci trafikot kirabló férfit
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint kirabolt egy miskolci trafikot – közölte a Miskolci Törvényszék közleményében. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított május 29-én délelőtt az Újgyőri főtérnél egy arcát fedő egészségügyi maszkban bement egy dohányboltba, majd a magával vitt 12 centiméter hosszú kést a kezében tartva „ide a pénzt” kijelentést tett.

[Beillesztett cikk: Öt perc alatt fogták el a miskolci trafikrablót]

Az alkalmazott kinyitotta a pénztárgépet, ahonnan a férfi bankjegyeket vett ki, és két doboz szivarkát is magához vett, majd kiment. A férfit kis időn belül elfogták. A bíróság szerint a férfi tette alkalmas lehet felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megállapítására.

A bíróság álláspontja szerint a férfi esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, amelyet személyi körülményei nem ellensúlyoznak. Alappal kell tartani attól is, hogy szabadlábon hagyása esetén újabb bűncselekményt követne el. A bíróság mindezeket mérlegelve június 30-ig elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Hirdetés
Hirdetés