Hirdetés
Hirdetés

Civileket is díjazott a borsodi rendőrfőkapitány

| 2022. 06. 07. | 14:18:00
Ketten is segédkeztek egy miskolci trafikot kirabló támadó elfogásában.
Civileket is díjazott a borsodi rendőrfőkapitány
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Dicséretben és elismerésben részesítette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője azokat az állampolgárokat és rendőröket, akik részt vettek egy miskolci támadó elfogásában. Május 29-én késsel támadtak rá egy trafikos eladóra Miskolcon. A rabló több mint 100 ezer forinttal és némi dohánytermékkel távozott a helyszínről – olvasható a police.hu-n.

A sértett azonnal riasztást adott a Telmon Kft. diszpécserszolgálatához, ahonnan rögvest értesítették a rendőrséget az eseményekről. Mindeközben az eladónő segítséget kért az utcán egy férfitól is: Raffael László határozottan lépett fel, és visszatartotta a támadót az időközben értesített rendőrök helyszínre érkezéséig, akik a tetthely közelében elfogták a rablót.

Kiss Attila a rendőr vezérőrnagy, a főkapitányság vezetője és Szűcs Tibor, a Telmon Kft. ügyvezető igazgatója szolgálati feladatainak kiemelkedő ellátásáért, az eredményes rendőri intézkedés elősegítése, valamint a jogsértés elkövetőjének előállítása érdekében nyújtott kiemelkedő teljesítménye miatt dicséretben és elismerésben részesítette:

Hirdetés
Hirdetés