Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elindul a LED-csereprogram Miskolcon

| 2022. 09. 22. | 15:49:00
Sokat spórolhat az, aki jelentkezik.
Elindul a LED-csereprogram Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés

A CYEB-nek köszönhetően Miskolcon is elindul a LED-csereprogram, amely korszerűbb izzókat, alacsonyabb villanyszámlát, éves szinten pedig akár 50 ezer forintos megtakarítást is jelenthet a miskolci családoknak – olvasható a polgármesteri hivatal közleményében. Mint fogalmaztak, már eddig is több mint 2000 család regisztrált a Gondoskodó Miskolc szociális és támogató csomag részeként elérhető ingyenes programra.

Veres Pál polgármester a CYEB szentendrei raktárába is ellátogatott, hogy felmérje, mennyi izzó áll rendelkezésre, és hogy egyeztessen a céggel a projektről, megbizonyosodva arról is, hogy minden miskolci családnak jut majd LED-izzó, amennyiben regisztrál, és csatlakozik a kezdeményezéshez.

Aki még nem regsiztrált, továbbra is megteheti a www.miskolc.hu/ledcsere és a www.ledcsere.hu internetes oldalakon a „jelentkezés”gombra kattintva. A programba bárki jelentkezhet, akinek van érvényes szerződése valamelyik áramszolgáltatóval és rendelkezik miskolci lakcímkártyával.

A rendszer néhány adat kitöltését, valamint dokumentum feltöltését követően automatikusan kiszámolja, hogy az adott háztartás az éves áramfogyasztás, továbbá a lakásban található izzók száma és használati ideje hány ingyenes LED-re jogosult.

A miskolci ökormányzat azoknak is szeretne segíteni a LED-cserében, akik nem tudnak online regisztrálni, őket regisztrációs pontokon várják az önkormányzat munkatársai több városrészben. A regisztrációs pontok listája megtalálható a www.miskolc.hu honlapon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés