Hirdetés
Hirdetés

Ingyenes lakossági LED-csereprogram indul Miskolcon

| 2022. 09. 09. | 16:51:00
Szeptember 30-ig lehet jelentkezni.
Ingyenes lakossági LED-csereprogram indul Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az energiaárak brutális drágulása a miskolci önkormányzatnál és annak intézményeinél a jelenlegi információk, számok, árak és becslések alapján olyan mértékű lehet, hogy akár a teljes éves költségvetés csaknem felével is megnövelheti a kényszerű energia-kiadásokat.

Ennek ellenére a miskolci városvezetés nem hagyja magára a miskolci családokat: a Nagy-Miskolc program fontos része a Gondoskodó Miskolc szociális- és támogatócsomag, amely most újabb elemmel bővül. Szeptember 12-én Miskolcon is elindul ugyanis a LED-csereprogram, amely korszerűbb izzókat, olcsóbb villanyszámlát, éves szinten akár 50 ezer forintos megtakarítást is jelenthet a miskolci családoknak – olvasható a miskolci polgármesteri hivatal közleményében. 

A programhoz itt lehet jelentkezni oldalon, valamint a ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés"-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla és miskolci lakcímkártyával rendelkezik. Néhány adat kitöltését, valamint dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, továbbá az otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.

Fontos, hogy a regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Miskolcot kell bejelölni. A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkanapot. Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők.

A programba szeptember 30-ig lehet regisztrálni.

Hirdetés
Hirdetés