Hirdetés

Hirdetés

Összekötő út épül a Miskolc Déli Technológiai Parkban

borsodihir.hu

2022.09.07. 15:18

Összekötő út épül a Miskolc Déli Technológiai Parkban

A fejlesztés a jobb közlekedés érdekében történik.

Hirdetés

A jobb közlekedés miatt összekötő utat építenek a Miskolc Déli Technológiai Parkban, amelynek kivitelezési munkáit a közbeszerzési eljárást követően a nyertes ajánlattevő LASPED Kft. végzi – olvasható a miskolci polgármesteri hivatal közleményében. A munkaterületet már át is adták a kivitelezőnek szeptember elején. Az új útszakasz – az időjárástól függően – várhatóan a jövő év közepétől könnyíti meg a Miskolc Déli Technológiai Parkban lévő cégek közlekedését. 

A korábbi fejlesztések között megvalósult a Bogáncs utca irányából induló Galamb József utca létesítése, valamint Joyson Safety Systems Hungary Kft. előtt lévő Joyson út a hozzá kapcsolódó buszfordulóval.

A mostani beruházás a Galamb József utcát köti majd össze a Joyson úttal, mely kétsávos út-, a közvilágítás és egy körforgalom kialakítását is magában foglalja.

A fejlesztésnek köszönhetően a Bogáncs utca felőli ingatlanok közvetlen kapcsolattal rendelkeznének a 304-es, azaz az M30 autópályához vezető főúttal, ezáltal megvalósul a teljes ipari park észak-déli irányú átjárhatósága, és közvetlen kapcsolat létesül az autópályához, valamint a közösségi közlekedés is megindulhat az érintett szakaszon.

MiskolcfejlesztésMiskolc Déli Technológiai Park

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés