Hirdetés

Hirdetés

Máris újranyit a miskolctapolcai barlangfürdő

Borsodihir.hu

2022.10.24. 15:36

Máris újranyit a miskolctapolcai barlangfürdő
A miskolctapolcai barlangfürdő

A helyi vállalkozók és az önkormányzat összefogása.

Hirdetés

A miskolci önkormányzat és a turisztikai vállalkozások összefogásának köszönhetően október 28-án újra kinyit a barlangfürdő – közölte október 24-én a miskolci városháza. Mint írták, „eddig példátlan együttműködés teszi lehetővé a miskolctapolcai fürdő pénteki újranyitását”.

Miskolctapolca turisztikai attrakcióját az elszabadult rezsiárak miatt zárták be, ugyanakkor Veres Pál polgármester, a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke, Bihall Tamás, a turisztikai vállalkozások képviselői, valamint a fürdőket üzemeltető Miskolc Holding Zrt. vezetése egyeztetéseket kezdett az ügyben. Végül a vendéglátó és a turisztikai vállalkozások képviselői szándéknyilatkozatban vállalták, hogy több mint 20 millió forintot adnak össze, a városvezető pedig közölte, hogy az önkormányzat az átmeneti bezárás alatti állagmegóvásra fordított 100 millió forinton felül további 22 millióval járul hozzá a mielőbbi újranyitásához.

Veres Pál bejelentése szerint a jogi és technikai folyamatok lezárultáig megelőlegezik a vállalkozások 20 millió forintos vállalását.

MiskolcMiskolctapolcabarlangfürdőVeres Pál

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés