Hirdetés

Hirdetés

Párbeszéd indul a miskolci Honfoglalás parkról

borsodihir.hu

2022.10.30. 16:11

Párbeszéd indul a miskolci Honfoglalás parkról
(Fotó: Varga Andrea Facebook-oldala)

Mindenki elmondhatja a véleményét.

Hirdetés

Október 29-én lezajlott egy sikeres közösségi tervezési fórum a diósgyőri Honfoglalás parkban helyszínen, ahol több tucatnyian mondták el, ők milyennek látnák szívesen a teret a jövőben – írja a tervezzukmiskolcot.hu. A park bekerült a kiemelten fejleszteni szánt helyek, városrészi központok közé, köztük is azok sorába, ahol a közösségi tervezés módszertanát kívánja alkalmazni a fejlesztési szándék mögött álló önkormányzat.

A Honfoglalás park egy viszonylag új hely a Diósgyőrben, pontosabban a Berekalján. A környékbeliek kedvelik és jobbára belakták, de most mindenki elmondhatja a véleményét vele kapcsolatban. Például az itt élők kifejezhetik véleményüket azzal kapcsolatban, hogy mi legyen a tűzrakóval, a játszótérrel, kutyafuttatóval, a fitneszparkkal.

A párbeszéd-ablakokban van módja mindenkinek (miután regisztrált az oldalra) elmondani véleményét, akár pro, akár kontra érvelve. A hozzászólásokat ezt követően online formában várja a tervezzukmiskolcot.hu oldal. A tapasztalatokat a következőkben áttekinti és hasznosítani fogja a komplex felújítási terv elkészítésére készülő önkormányzat.

MiskolcDiósgyőrHonfoglalás park

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés