Hirdetés

Harminckét lakásra pályázhatnak Miskolcon

borsodihir.hu

2022.11.24. 14:16

Harminckét lakásra pályázhatnak Miskolcon
A kép illusztráció. (Fotó: freepik.com)

Nyugdíjasok is jelentkezhetnek.

Hirdetés

Hirdetés

A lakosság körében népszerű lakáspályázati lehetőség november 28-án, hétfőn indulújra, melyen összesen 32 önkormányzati bérlakást hirdetnek meg három pályázati formában – adta hírül az önkormányzat. A költségelvű pályázaton 17, a fiatalok piaci pályázatán 12, míg a nyugdíjasok részére kiírt pályázaton 3 lakást hirdetnek meg.

Egy-egy pályázati formán belül legfeljebb 3 lakásra adható be pályázat.

A pályázatok a Miskolc Holding Zrt. honlapján közzétett linken keresztül, előzetes regisztrációt követően nyújthatók be. Ugyancsak itt tekinthetők meg a lakásokról feltöltött fényképek, műszaki dokumentációk, továbbá a pályázati feltételeket, fizetendő bérleti díjakat, felújítási költségeket tartalmazó pályázati kiírás. A pályázati kérelemhez előzetesen semmilyen dokumentumot nem kell csatolni, a kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó iratokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során.

A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége.

A pályázatok november 28-án 8 órától december 12. 16 óráig nyújthatók be. Elbírálásukra legkésőbb a pályázatok lezárását követő 60 napon belül kerül sor.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban az alábbi telefonszámon, illetve e-mail címen érdeklődhetnek: +3670/705-6230; +3670/658-3396; +3670/430-8681
e-mail cím: lakashasznositas@miskolcholding.hu
Miskolce-lakáspályázat

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés