Hirdetés

Kidobtak egy orosz párt a miskolci szállodából

index.hu

2022.11.22. 16:40

Kidobtak egy orosz párt a miskolci szállodából
(Fotó: illusztráció)

A miskolci hivatal szerint az ügyben a fogyasztóvédelemnek van joga eljárni.

Hirdetés

Hirdetés

Kidobtak egy orosz házaspárt a miskolci Premier Hotelből, írja az Index a tourdom.ru cikke alapján. Az oroszok elmondása szerint a booking.com-on foglaltak szállást a miskolci szállodában. Érkezéskor gond nélkül elhelyezkedtek, de az éjszakázás nem tartott sokáig, mert egy idő után kitessékelték őket a hotelből, amelynek tulajdonosa ukrán, ők pedig oroszok. Csak ez volt az oka a kilakoltatásnak - mondták.

A debreceni orosz főkonzulátus levelet írt a miskolci polgármesteri hivatalnak, amelyben leírták az esetet. Szántó Rita, a miskolci polgáremesteri hivatal sajtósa az Indexnek elmondta,valóban kaptak egy levelet, de ebben az ügyben a fogyasztóvédelemnek van joga eljárni. A főkonzulátus a szállodától is kért tájékoztatást,amelyet jelenleg még nem kaptak meg.

A miskolci önkormányzat közleményében ez áll:

A történtek okairól és miértjeiről nem rendelkezünk pontos információval, így a konkrét eseményt nem kívánjuk kommentálni, azonban fontosnak tartjuk kihangsúlyozni: Miskolc közismerten befogadó, vendégszerető város, és Miskolc városvezetése elítél minden etnikai, vallási, politikai vagy származási, nemzetiségi alapon történő megkülönböztetést és diszkriminációt.

MiskolcUkrajnaOroszország

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés