Hirdetés
Hirdetés

Nő rabolt ki egy nőt Miskolcon

| 2022. 11. 03. | 19:41:00
Letartóztatták.
Nő rabolt ki egy nőt Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a nőnek a letartóztatását, aki a gyanú szerint egy másik nőre támadt Miskolcon. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított november 1-jén hajnalban Miskolc belvárosában hátizsákjánál fogva megragadta a sértettet, aki a földre esett.

Közben a terhelt pénzt követelt tőle, és tovább rángatta a táskát, amely elszakadt, így sikerült megszereznie a benne lévő értékekkel, készpénzzel együtt.

A nőt rövid időn belül elfogták, így a kár részben megtérült. A sértett elszenvedett kézsérülései nyolc napon belül gyógyulóak – tudatta a törvényszék november 3-i közleményében.

A bíróság álláspontja szerint a kiszabható akár 12 év tartamú szabadságvesztés-büntetésre figyelemmel a gyanúsított esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, amelyet személyi körülményei kellően nem ellensúlyoznak. Tartani kell attól, hogy a terhelt veszélyeztetné a bizonyítást, illetve, hogy újabb szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményt követne el, ezért a bíróság mindezeket mérlegelve december 3. napjáig elrendelte a letartóztatását.

Hirdetés
Hirdetés