Hirdetés

Vodkába kevert Frontint itattak vele – letöltendő lett a vége

birosag.hu

2022.12.02. 11:30

Vodkába kevert Frontint itattak vele – letöltendő lett a vége
A kép illusztráció (Pikist)

Ítéletet hozott a Miskolci járásbíróság.

Hirdetés

A bíróság által megállapított tényállás szerint a két miskolci nő tavaly augusztus 13-án Miskolcon, a Tiszai pályaudvarnál található sörözőben beszélgetni kezdett a szintén ott szórakozó, számukra ismeretlen sértettel, majd mindhárman a férfi miskolci lakására mentek. Miközben a sértett zenét kapcsolt, az elsőrendű vádlott – a másodrendű vádlott jelenlétében – 5 darab Frontin tablettát tett a férfi vodkával megtöltött poharába, melyet a sértett – tekintettel arra, hogy nem volt tudomása az italba kevert nyugtatóról – el is fogyasztott, majd a másodrendű vádlott társaságában fürödni indult. A gyógyszer hatására a sértett bódult állapotba került, elaludt a fürdőkádban, melyet kihasználva az elsőrendű vádlott átkutatta a szobáját, és magához vette játékkonzolját, hátizsákját az abban található értékekkel együtt, valamint a férfi nadrágja zsebében talált százezer forint készpénzt is. Ezt követően társának azt mondta, hogy készpénzt nem talált, majd mindkét vádlott távozott a lakásból.

A bíróság a vádlottakat társtettesként elkövetett rablás bűntettében mondta ki bűnösnek és a rendiség sorrendjében 3 év 3 hónap szabadságvesztésre, 2 év szabadságvesztésre, valamint mindkettejüket közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ítéletet a másodrendű terhelt és védője tudomásul vette, míg az ügyészség és az elsőrendű vádlott védőjével együtt 3 munkanapot tartott fenn jogorvoslati nyilatkozata megtételére.
ítéletTiszai pályaudvarnyugtatóFrontinvodka

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés