Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újra kinyitott a miskolctapolcai barlangfürdő

| 2023. 01. 26. | 14:42:00
Befejeződött a karbantartás.
Újra kinyitott a miskolctapolcai barlangfürdő
Hirdetés
Hirdetés

Végeztek az ilyenkor szokásos, éves karbantartással, így január 26-án reggeltől ismét fogadja a fürdőzőket a miskolci turisztikai szektor egyik kiemelkedő bástyája. Hacsak nem romlik tovább a gazdasági helyzet, akkor idén biztosan nyitva is marad a barlangfürdő – számolt be róla a minap.hu.

Veres Pál polgármester felidézte, hogy a Miskolc Holding Zrt. Igazgatótanácsának január 19-ei döntése alapján 2023-ban nyitva is marad a közkedvelt fürdő, hacsak – tette hozzá az elszabadult energiaárakra utalva – "nem történik valami nagyon drasztikus változás, amire azért volt példa a hátunk mögött hagyott időszakban". – Lassan csorognak a források is, a vállalkozók részéről már mintegy 10 millió forint támogatást megkaptunk az előző évre vonatkozóan a fürdő újranyitására, amit az önkormányzat 42 millió forinttal biztosított – húzta alá a városvezető.

Veres Pál hangsúlyozta: a Miskolc Holding Zrt. és a Miskolci Fürdők Kft. üzleti terve is tartalmazza, hogy a barlangfürdőt finanszírozni fogják 2023-ban. – Működnie kell a fürdőnek, hiszen Miskolctapolcát nem hagyhatjuk ilyen nemzetközi attrakció nélkül – emelte ki a városvezető, hozzátéve: egész évben várják tehát a látogatókat az európai szinten is egyedülálló fürdőben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés