Helyben járó
Borsod-Abaúj-Zemplén
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés

A biciklisek nélkülözhetetlen kelléke - a kerékpáros sisak

| 2023. 08. 11 | 20:39:00
XXX
A biciklisek nélkülözhetetlen kelléke - a kerékpáros sisak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még mindig megoszlanak a vélemények a kerékpáros sisak használatáról, pedig aki komolyan űzi a sportot, tudja, hogy enélkül nem szabad felülni a bringára. Mégis, főleg faluhelyen sokszor látjuk, hogy gyerek, felnőtt, akár idős ember mindenféle védelmi óvintézkedés, így sisak nélkül használja nap mint nap a kerékpárt.

A legegyszerűbbtől az okossisakig

Ha szeretnénk megnézni, hogy jelenleg milyen bringás bukók vannak a piacon, akkor mindenképpen a BestMarkt webáruház kerékpáros sisakok osztályán kell böngészni, mert az átlagostól egészen a világító sisakig minden fellelhető náluk. Az oldal legtetején a keresőbe beírhatjuk, ha egy konkrét termékigényünk van, pl. “kék kerékpáros sisak”, de a bal oldali menüben szűkíthetjük a keresést ár és gyártó szerint.

Aki még nem vásárolt korábban biciklis sisakot és volt bringája, tehát bukó nélkül használta, annak bármilyen jó kezdésnek, a lényeg, hogy kezdje el használni a sisakot, szokja meg, és mutasson példát ezzel mindenki másnak. A legegyszerűbb és a listában legalacsonyabb árú kellék is véd, és teljesen megfelel azoknak a kívánalmaknak, hogy eséskor felfogja az ütés erejét, és ne a kórház sürgősségi osztályán végezze az illető.

Bluetooth-szal vezérelve

A kerékpározás szerelmeseinek több fajtája van, attól függően, hogy mennyire kezdők vagy űzik versenyszerűen ezt a jórészt szabadtéri sportot. A két véglet között vannak azok, akik kirándulásra, kisebb utazásokra járnak el biciklizni a maguk és barátaik, családtagjaik élvezetére, illetve még abból a célból, hogy megfelelő kondiban legyenek. Az ilyen fajta bringás kirándulásokra érdemes elvinni egy Bluetooth-szal vezérelt sisakot, amely már számtalan különleges szolgáltatással van felszerelve.

A sisakba hangszórók és mikrofon van beépítve, mellyel átkapcsolhatók a hívások és közvetlenül zenelejátszás is megoldható, ha erre van igény. Ha csoportos bringatúrára indul valaki, akkor a beépített Walkie-Talkie funkciót használhatja, így tud kommunikálni barátaival, csapattársaival.

Igazán különleges funkció az elvesztésgátló riasztó, mely azt jelenti, hogy bekapcsolt állapotában a sisak össze van kapcsolva a telefonnal. Amikor azonban a sisak 15 méternél távolabb kerül a telefontól, a sisak és a telefon is riaszt, hogy emlékeztesse felhasználóját, valami történt.

Versenykerékpárosoknak profi sisakok profi készítőktől

Akik versenyeznek, tudják, hogy milyen fontos a sisak minden tulajdonsága, ugyanis a versenyző eredménye múlhat rajta. A minimális súlyú sisaknak rendelkeznie kell a megfelelő szellőzéssel, hogy a versenyző fején biztosítsa a kiegyensúlyozott klímát. Ilyen minőséget képvisel pl. a Forced Air Cooling technológiájú kerékpáros sisak, amely nem köt kompromisszumot.

A professzionális és innovatív Multi Speed kivitel méhsejtszerkezete mindig pontosan annyi levegőt vezet be, amennyire éppen szüksége van a versenyzőnek. Maximális szellőztetést biztosít a lassú emelkedőkön, és optimális aerodinamikát a gyors, síkvidéki szakaszokon.

Kapcsolódó hírek
Különjárat repíti a szurkolókat a labdarúgó Eb-re
Különjárat repíti a szurkolókat a labdarúgó Eb-re
Már meg lehet vásárolni a jegyeket.
Elhunyt Nagy Béla, a DVTK egykori ügyvezetője
Elhunyt Nagy Béla, a DVTK egykori ügyvezetője
59. életévében érte a halál. Súlyos beteg volt.
Értesítést kap, ha új egészségügyi dokumentuma érkezett
Értesítést kap, ha új egészségügyi dokumentuma érkezett
Új funkcióval bővült az EgészségAblak.
Jelezze, ha vaddisznót lát Miskolcon!
Jelezze, ha vaddisznót lát Miskolcon!
Folyamatos az állomány gyérítése.
Lejtmenetben a szülések száma
Lejtmenetben a szülések száma
Lehangoló statisztika. Egy év alatt 24 százalékkal esett vissza a házasodási kedv.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés