Helyben járó
Borsod-Abaúj-Zemplén
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés

Bakancslista kutyabolondoknak

| 2023. 09. 28 | 13:15:00
XXX
Bakancslista kutyabolondoknak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyre több az olyan gazdi, aki négylábú kedvencére nem úgy gondol, mint egy házőrzőre, hanem mint családtagra. Ha te is ezt a tábort erősíted, akkor a Blöki Bakancslista hamar el fogja nyerni tetszésed.

A Meglepkék.hu vicces és egyedi ajándékokat, kreatív meglepetéseket is kínál, mint például a Blöki Bakancslista. Láthatod, hogy nem csak repülős, autós, és extrém élmények érhetők el. Ez a meglepetés bármely kutyabolond szívét rabul ejti és lehetőséget nyújt a minőségi időtöltésre szőrös barátoddal.

Pontosan mi az a Blöki Bakancslista?

Egy olyan kaparós bakancslista, amelyben összesen 52 közös programötlet található. Így minden héten valamilyen szuper tevékenységgel dobhatod fel a mindennapokat. Ezek az ötletek elősegítik, hogy te is és kutyusod is boldogok és elégedettek legyetek.

A kreatív programok az évszakoknak megfelelően vannak kialakítva. Nézd meg hányadik hét következik és az alapján kapard le a megfelelő számú kutyaházat. A bakancslista garantálja a mókás kikapcsolódást és az elégedett farokcsóválást.

Közös időtöltés a leghűségesebb baráttal

Szeretnél időt tölteni kutyusoddal, de nem igazán van ötleted, hogy hogyan? Mindig csak labdáztok, ezért valami színesebb programra vágysz? A Blöki Bakancslista pontosan ezt a célt szolgálja. Nem kell gondolkodnod, hogy milyen közös tevékenységgel színesítsd a mindennapokat, ugyanis egy éven keresztül minden egyes hétre kapsz egy szuper ötletet kutyusoddal.

A kutyával együtt töltött idő rendkívül hasznos. Sajnos a rohanó mindennapok következtében egyre nehezebb időt szakítani a családtagokra, barátokra és gyakran a kutya kerül a lista legvégére. A bakancslista segít abban, hogy minden héten sor kerüljön egy kis közös időtöltésre. Méretéből adódóan, akár a nyaralásra is egyszerűen magaddal viheted.

Ajándéknak sem utolsó

Egy kutyabarát számára ennél jobb ajándékot nem találsz. Ha szeretnéd meglepni ismerősöd, de semmi ötleted a meglepetés kapcsán, akkor érdemes a Blöki Bakancslistát választani. A négylábú kedvenc is nagyra értékeli majd a minőségi időt, amit a gazdival tölthet.

A kutyatartás nem csupán azt jelenti, hogy az ebet orvoshoz visszük, ha beteg, sétálunk vele és játékot veszünk neki, hanem közös programokat is szervezünk. Ilyen lehet a közös biciklizés vagy futás, egy szóval sport vagy kirándulás a tóparton, amikor még azt is megengedjük, hogy a vízbe is bemenjen.

Ha ismerősöd, párod, szüleid, gyermeked még a nyaralásra is magával viszi négylábú kedvencét és szíve szerint egy tapodtat sem mozdulna nélküle, akkor a Blöki Bakancslista biztosan elnyeri a tetszését. Ráadásul mindig emlékezni fog rá, hogy a szuper kreatív és mókás ajándékot tőled kapta. Ha már unod a sablonos ötleteket és valami nem mindennapival szeretnél meglepetést okozni, akkor az ütős bakancslista az ideális választás!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés