Helyben járó
Borsod-Abaúj-Zemplén
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés

Bükkábrányi lány lehet a legszebb a szépek között

| 2022. 12. 06 | 16:22:00
Cukrásznak tanul, és a nagy álma is ehhez kapcsolódik.
Bükkábrányi lány lehet a legszebb a szépek között
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Borsod-Abaúj-Zemplén megye is szoríthat, ugyanis a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében is van borsodi szépség: Gere Bernadett méretteti magát a tini korosztályban. A Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjét december 11-én Budapesten, az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében rendezik.

A színes programok, Freelusion Show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis- és nagyestélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak között.

Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé: a Kéz a kézben Alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

Bemutatkozás

– Gere Bernadett vagyok, 16 éves, Bükkábrányban élek a családommal. Jelenleg Miskolcon tanulok cukrász szaktechnikusnak, nagyon szeretnék a későbbiekben is ezzel foglalkozni. Az álmom az, hogy saját cukrászdát nyissak, és a hasonló helyzetben lévő – ételallergiával küzdő – embereknek segítsek. A kedvenc hobbim a főzés és a sütés, ezen kívül a konditermi edzés és a tánc. Az utazások sem állnak messze tőlem, hiszen két éve modellkedem, és több felkérésnek is eleget tettem az ország különböző pontjain.

Kapcsolódó hírek
Kiderült, mi épül a Tokaj Áruház helyén
Kiderült, mi épül a Tokaj Áruház helyén
Az államtitkár jelentette be.
Még több élményt nyújtana a füzéri vár
Még több élményt nyújtana a füzéri vár
Közbeszerzést írtak ki a fejlesztésekre.
Hirdetés
Hirdetés