Helyben járó
Borsod-Abaúj-Zemplén
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés

Egyedi póló? De milyen mintát válasszunk?

borsodihir.hu | 2023. 11. 20 | 08:16:01
XXX
Egyedi póló? De milyen mintát válasszunk?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az egyedi póló viselése igen nagy divat manapság, hiszen ez a ruhadarab lehetőséget ad arra, hogy megmutassuk személyiségüket. A hétköznapok során is igazán jó ötlet egy ilyen felsőt felvenni a munkába, de akár különleges alkalmakra is rendelhetünk feliratos pólót.

A mintaválasztáshoz hoztunk némi segítséget, sokan ugyanis nem tudják, milyen képpel, szöveggel díszítsék ezt a ruhadarabot. Íme, rögtön az első tanács: keressünk olyan weboldalt, ahol a kínálatot kategóriákba sorolták, mert így könnyebb választani. A Print Fashion Legnépszerűbb minták kategóriájában ráadásul azokat a verziókat találjuk, amelyek igen közkedveltek, így végképp nincs esélyünk elhibázni a döntést.

Melyek a legnépszerűbb minták?

A legnépszerűbb minták azok, amelyeket sokan választanak, valamiért nagyon felkapottak, ez egyben azt is jelenti, hogy divatos pólót készíthetünk általuk. Természetesen a legtöbb kép valamilyen filmből, sorozatból lehet ismerős: mindenkinek megvannak a kedvencei.

Ha van olyan hős, akiért odavagyunk, esetleg egy felejthetetlen jelenet, mondat a kedvenc filmünkből, bátran mutassuk meg másoknak is: egy filmes póló jolly joker viselet. Fel lehet venni a munkába, szabadidős tevékenységek során is lehet viselni, és otthon is biztosan nagyobb örömmel végezzük a háztartási feladatokat az imádott pólónkban.

Ugyanígy kisgyerekek meséiből is kerülhetnek minták az egyedi pólóra – és nemcsak gyerekek hordhatnak ilyet. Gondoljunk például az animékre, vagy azokra a modern mesefigurákra, amelyekhez számítógépes játékok is kapcsolódnak!

Egyedi pólók egyedi alkalmakra

Ha nem magunknak rendelnénk pólót, hanem másnak valamilyen jeles esemény alkalmából, akkor is érdemes végignézni a legnépszerűbb mintákat, hiszen innen sok ötletet meríthetünk. Nézzünk néhány meghatározó pontot az életben, amikor szóba kerülhet a feliratos póló rendelése!

  • születésnap
  • legény- és lánybúcsú
  • nyugdíjba vonulás
  • gyermek születése
  • anyák napja, apák napja
  • karácsony

Bizony számtalan olyan esemény van az életben, amikor nagyszerű ajándék lehet egy egyedi póló! Ilyenkor jellemzően valamilyen vicces képpel, felirattal ellátott darabot választunk, hiszen a humor az egyik legjobb eszköz arra, hogy akadálytalanul vegyük a változást.

Egyedivé tehetők az egyenpólók is, ha kérünk rájuk valamilyen plusz feliratot vagy képet – például a póló hátuljára. A Print Fashion oldalán található Tervező menü segítségével ezt könnyen megtehetjük!

Munka és hobbi

Végezetül ajánlunk még egy népszerű mintát a pólóra: sokan a munkájuknak élnek, és ezt meg is jelenítik a ruháikon. Fodrászok, műkörmösök körében különösen kedveltek ezek a megoldások. Amúgy is fehér pólóban kell dolgozniuk, miért ne tehetnék egyedivé azt egy vicces mintával, felirattal?

Mások a hobbijuk kapcsán rendelnek feliratos pólót, így igen felkapottak a horgászos, az autós vagy a pókeres grafikák is. A legnépszerűbb minták sora persze még hosszasan folytatható, érdemes inkább szétnézni a fent említett oldalon, és megtekinteni a kínálatot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés