Helyben járó
Borsod-Abaúj-Zemplén
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés

Négy ok, amiért jó, ha minden stílusos férfi gardróbjában több póló is lapul

| 2023. 09. 29 | 09:23:00
Örökké trendi, stílusos és vonzó
Négy ok, amiért jó, ha minden stílusos férfi gardróbjában több póló is lapul
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A póló, mint ruhadarab, legendásnak mondható. Nem most kezdte a pályafutását, és már régen a divat hullámzása felett áll. Örökké trendi, stílusos és vonzó. Úgyhogy még jó, hogy egyetlen férfi szekrényéből sem hiányozhat! Álljon itt további négy érv, ami a póló viselése mellett szól!

1. Üdítő, mégis stílusos

Nyáron, a kánikula kellős közepén a férfi márkás pólók igazi enyhülést jelenthetnek. Jól néznek ki, minőségi anyaguknak köszönhetően kitűnően szellőznek, azaz nincs bennük befülledés, bepállás, és mindennek tetejében a legtöbb öltözködési stílushoz passzolnak.

Régebben létezett egy olyan elképzelés, amihez egyébként a mai napig sok férfi tartja magát, hogy rövid ujjút viselni nem éppen a legférfiasabb választás. Ez mára sokat változott, ugyanakkor a hosszú ujjú pólók népszerűsége is töretlen, tehát ha valaki a mai napig ragaszkodik ehhez az elgondoláshoz, az könnyedén beszerezheti azt a modellt, ami minden elvárásának megfelel. Miközben az üdeség borítékolható, lévén a póló átengedi a levegőt, ezáltal elviselhetőbbé varázsolva a hőséget.

2. Nem egyévszakos darab!

Akadnak ruhaneműk, amik nagyjából egyetlen évszakra vannak hitelesítve, aztán vége, jöhet a gardróbban pihenés. A póló nem sorolható ide, ugyanis gyakorlatilag majdnem az év egészében sikeresen hordható. Nyáron csak úgy, magában, míg ősszel jöhet fölé egy pulóver, télen pedig pluszban egy kabát. Ennyire egyszerű az egész! Így a zimankós napokon a benti fűtés örömei kiélvezhetők pólóban, aztán az utcára lépve a réteges öltözködésnek hála egyetlen pillanatig sem kell fagyoskodni. Az elmúlt esztendők tapasztalatai alapján a nyár kifejezetten hosszan tart, és a jó idő már tavasszal betoppan, hogy az ősz közepéig maradjon. Vagyis talán ez az egyik olyan ruhadarab, ami a leghosszabban viselhető mindenféle fennakadás nélkül.

3. Színes, mintás, egyszínű, kockás, csíkos, elegáns – mindenhogyan jól mutat!

A pólófelhozatal kicsit sem unalmas vagy egyhangú. A színekben pompázó, vagy éppen motívumokkal gazdagított alternatívákon túl nagyon keresettek az egyszínű variánsok is. A pólók között találni határozottan sportos, valamint kétségtelenül elegáns hatást keltő verziókat is. Így aztán túlzás nélkül állítható, hogy mindenki a saját ízléséhez igazíthatja a választást, ami egyúttal a sikeres beruházás kulcsa.

4. Majdnem mindenhez passzol

Nyilván az öltöny az egyik kivétel, de egyébként jóformán tényleg bármi jöhet, a póló garantáltan jó választásnak bizonyul. Farmerrel, sportcipővel laza hatást kelt, míg mondjuk zakóval párosítva az összkép inkább az eleganciára hajaz. Jól néz ki pulóverrel vagy inggel házasítva, de mellény is simán húzható fölé, mégis megmarad a kisugárzása. Ennek fényében tényleg kár lenne akár csak egy napra is nélkülözni az általa biztosított előnyöket.

+1. A hölgyek szerint is ellenállhatatlan

A https://modivo.hu/c/nok/cipok/sneakerek oldalon található lábbelik kivétel nélkül stílusosak, nők millióit vonzzák, akik vélhetően örömmel hordanak pólót cipőjük mellé. Viszont nagyon úgy néz ki, hogy még az eleganciára szavazók is vonzónak találják a férfiakat pólóban.

Kapcsolódó hírek
Értesítést kap, ha új egészségügyi dokumentuma érkezett
Értesítést kap, ha új egészségügyi dokumentuma érkezett
Új funkcióval bővült az EgészségAblak.
Jelezze, ha vaddisznót lát Miskolcon!
Jelezze, ha vaddisznót lát Miskolcon!
Folyamatos az állomány gyérítése.
Lejtmenetben a szülések száma
Lejtmenetben a szülések száma
Lehangoló statisztika. Egy év alatt 24 százalékkal esett vissza a házasodási kedv.
A menopauza összeköt – Miskolcon is
A menopauza összeköt – Miskolcon is
Őszintén a változókorról – Iványi Orsolya könyvbemutatóval egybekötött előadása.
Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel
Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel
Gyermekbarát szálloda, teljes felszereltséggel, saját gyógyvízzel a Körös partján.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés