Helyben járó
Borsod-Abaúj-Zemplén
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés

Rakott zöldség hajdinával

| 2016. 08. 12 | 21:41:00
Enni? Hát azt nagyon szeretünk. A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!
Rakott zöldség hajdinával
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hozzávalók:

hajdina
1 kisebb padlizsán
3 paradicsom
5-6 szem koktélparadicsom
1 nagyobb vörös hagymának a fele
3-4 ek. olaj
só, bors, őrölt piros paprika, bazsalikom

Elkészítése: Sós vízben puhára főzzük a hajdinát. A padlizsánt karikára vágjuk, a hagymát tetszés szerint felaprítjuk, a paradicsomot kisebb cikkekre daraboljuk. Kevés olajon megfonnyasztjuk a zöldségeket. Sóval, borssal, őrölt piros paprikával és bazsalikommal ízesítjük. Pici olajat teszünk a tepsi aljára, erre rétegezzük: hajdina, zöldségek, hajdina. Sütőben kb. 10 perc alatt összesütjük.

Jó étvágyat kíván: Rózsa Éva

izutazas.blogspot.hu

Kapcsolódó hírek
Ezek Magyarország legjobb éttrermei
Ezek Magyarország legjobb éttrermei
A Michelin Guide etalon a gasztronómiában.
Magyarország étele: döntőben a préselt malacarc is
Magyarország étele: döntőben a préselt malacarc is
Az idei verseny tematikája kötődik Petőfi Sándorhoz.
Gyász: elhunyt Frank Júlia
Gyász: elhunyt Frank Júlia
Száznál is több szakácskönyvet írt.
Recept: popcornos csirke sült édesburgonyával
Recept: popcornos csirke sült édesburgonyával
Annabel Karmel szakácskönyve színfolt a konyhában.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés