Hirdetés
Rakott zöldség hajdinával
| 2016. 08. 12 | 21:41:00
Enni? Hát azt nagyon szeretünk. A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!

Hirdetés
Hozzávalók:
hajdina
1 kisebb padlizsán
3 paradicsom
5-6 szem koktélparadicsom
1 nagyobb vörös hagymának a fele
3-4 ek. olaj
só, bors, őrölt piros paprika, bazsalikom
Elkészítése: Sós vízben puhára főzzük a hajdinát. A padlizsánt karikára vágjuk, a hagymát tetszés szerint felaprítjuk, a paradicsomot kisebb cikkekre daraboljuk. Kevés olajon megfonnyasztjuk a zöldségeket. Sóval, borssal, őrölt piros paprikával és bazsalikommal ízesítjük. Pici olajat teszünk a tepsi aljára, erre rétegezzük: hajdina, zöldségek, hajdina. Sütőben kb. 10 perc alatt összesütjük.
Jó étvágyat kíván: Rózsa Éva
Kapcsolódó hírek

Ezek Magyarország legjobb éttrermei
A Michelin Guide etalon a gasztronómiában.

Magyarország étele: döntőben a préselt malacarc is
Az idei verseny tematikája kötődik Petőfi Sándorhoz.

Marco Rossi ódákat zeng Dzsudzsákék töltött káposztájáról
Nyírlugoson tudják, mi a jó.

Gyász: elhunyt Frank Júlia
Száznál is több szakácskönyvet írt.

Üvegben és tojástartóban is beérik a zöld paradicsom
A lakásban is szépen megpirosodik.

Recept: popcornos csirke sült édesburgonyával
Annabel Karmel szakácskönyve színfolt a konyhában.
Hirdetés
Átadták a felújított miskolci kormányablakot
Több mint 150 millió forintot költöttek rá.
Rabok is segítenek a hóeltakarításban Miskolcon
Sátoraljaújhelyen is bevetették a fogvatartottakat.
Emelkedik a miskolci szennyvízben a koronavírus-koncentráció
A nagyobb városokban szinte mindenütt ugyanez a helyzet.
Különleges sétára hívják a miskolciakat
A város ehető növényeit is megismerhetik.
Miskolc környékén az egykori szocialista ipar eltűnésével jobb lett a levegő
A köd egy felszínközeli felhő, amikor a látástávolság egy kilométer alatt van.
Hirdetés