Helyben járó
Borsod-Abaúj-Zemplén
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés

Rózsaszín kacsamell vajon forgatott zöldségekkel

| 2016. 11. 15 | 08:48:00
Enni? Háta azt nagyon szeretünk. A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!
Rózsaszín kacsamell vajon forgatott zöldségekkel
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rózsaszín kacsamell vajon forgatott zöldségekkel, rukkolával gazdagított paradicsomos gnocchival

Hozzávalók 1 főre:

- kacsamell: 0,25 kg
- cukkini: 0,06 kg
- gomba: 0,06 kg
- olaj
- vaj
- kaliforniai paprika: 0,06 kg
- hagyma: 0,04 kg
- fokhagyma
- hámozott paradicsom: 0,12 kg
- oregánó
- só
- cukor
- fehér bor
- gnocchi: 0,15 kg
- rukkola: 0,01 kg

Elkészítés: A kacsamellet sózzuk, borsozzuk, serpenyőben elősütjük a kacsamell mindkét oldalát, majd 250 fokos sütőben 9 perc alatt készre sütjük. Olajon hagymát és fokhagymát pirítunk, hozzáadjuk a paradicsomkonzervet és a fehérbort. Sózzuk, oregánóval, cukorral és balzsamecettel ízesítjük, majd turmixszoljuk. A mártásba forgatjuk a kifőzött gnocchit és a rukkolát. Az összevágott zöldségeket serpenyőben megpirítjuk, sóval, borssal ízesítünk.

Jó étvágyat kíván:

Rózsa Attila séf, Melange Étterem és Séfakadémia

Kapcsolódó hírek
Ezek Magyarország legjobb éttrermei
Ezek Magyarország legjobb éttrermei
A Michelin Guide etalon a gasztronómiában.
Magyarország étele: döntőben a préselt malacarc is
Magyarország étele: döntőben a préselt malacarc is
Az idei verseny tematikája kötődik Petőfi Sándorhoz.
Gyász: elhunyt Frank Júlia
Gyász: elhunyt Frank Júlia
Száznál is több szakácskönyvet írt.
Recept: popcornos csirke sült édesburgonyával
Recept: popcornos csirke sült édesburgonyával
Annabel Karmel szakácskönyve színfolt a konyhában.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés