Helyben járó
Borsod-Abaúj-Zemplén
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés

Te mit ünnepelnél meg egy limuzinos utazással? Minden alkalom különleges!

| 2023. 08. 24 | 14:14:00
XXX
Te mit ünnepelnél meg egy limuzinos utazással? Minden alkalom különleges!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vannak olyan emberek, akik csak a legkülönlegesebb alkalmakat ünneplik meg; a kerek évszámos születésnapokat, az esküvőt, a ballagást, de más pillanatokat nem tartanak igazán érdekesnek. Míg mások igyekeznek minden percet megélni, s ők úgy tartják, hogy bármely alkalom megérdemli az odafigyelést és az elismerést.

Ezzel mi is egyetértünk. Éppen ezért, szeretnénk felhívni a figyelmed a limuzinbérlés előnyeire. Tarts velünk és ismerkedj meg a szolgáltatással!

Milyen alkalom esetén illik limuzint bérelni?

Nem szabad azokra az emberekre hallgatni, akik lekicsinyítik a számunkra fontos és nagy dolgokat. Minden pillanat számít és hogy melyik mennyire értékes, azt kizárólag mi döntjük el. A VIP Limuzin limuzin bérlés szolgáltatása például segít különleges módon megélni ezeket az ünnepi alkalmakat. 

Nem minden nap van lehetőségünk limuzinban ülni, ám ez nem jelenti azt, hogy csak a legnagyobb ünnepek adnak okot arra, hogy így tegyünk. Egy ilyen utazás szinte minden ember bakancslistáján szerepel. Miért ne utazhatna egy idős házaspár vagy egy újszülött baba is limuzinnal? Lehet, hogy kismamaként szeretnénk varázslatossá tenni a kisbaba első útját. 

Hallottál már a “last minute” lehetőségekről?

A menő járgányok bérlése egyáltalán nem ritka, sőt, nagyon is népszerű a társadalom körében. Ki mondta, hogy csak a hírességek utazhatnak limuzinnal? Igenis kijár nekünk egy kis kényeztetés és luxus néhány fárasztó munkanap után. Amennyiben egy nagy eseményre készülünk, nem csupán a smink, a frizura és a ruha lesz meghatározó, hanem az is, hogyan jutunk el a “vörös szőnyegig”.

Napjainkban a “last minute” alkalmakra is lecsaphatunk, amelyek lényegében ugyanolyan minőségi szolgálatatásokat biztosítanak, mint egy-egy teljes árú út, ám sokkal kedvezményesebb áron vehetjük igénybe őket. 

Melyik alkalom a különleges? Ez abszolút tőlünk függ. Egy születésnap és egy sikeres vizsga között nem tehetünk különbséget, tekintve, hogy mindenki másra büszke, mást tart fontosnak. 

Események, amelyeket mindannyian várunk

Leginkább az esküvő, lány- és legénybúcsú alatt tudjuk elképzelni, hogy limuzinnal furikázunk, ám kiemelkedő alkalom lehet még a születésnap, a névnap, az évforduló, a ballagás és a diplomaosztó is. Amikor beülünk egy jó étterembe, gondolnunk kell a családra, illetve a baráti társaságra is. Egy lumizunban akár 10-15 fő is kényelmesen elfér, ami óriási előny, ha szeretnénk az esemény alatt minden percet együtt tölteni. 

A lumizun minden alkalmat képes különleges élménnyé varázsolni. Ki ne szemlélné szívesen egy luxusjárműből a várost, miközben a szeretteivel lehet?

A limuzinbérlés lehetővé teszi, hogy meglepjük a családtagjainkat és hogy új szintre emeljük az utazást. Mit gondolsz? Te is élnél egy ilyen nagyszerű lehetőséggel?

Kapcsolódó hírek
A menopauza összeköt – Miskolcon is
A menopauza összeköt – Miskolcon is
Őszintén a változókorról – Iványi Orsolya könyvbemutatóval egybekötött előadása.
Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel
Dél-alföldi idill Szarvason, szálloda saját gyógyvízzel
Gyermekbarát szálloda, teljes felszereltséggel, saját gyógyvízzel a Körös partján.
Még mindig a zselés, a kókuszos, a marcipános a kedvenc
Még mindig a zselés, a kókuszos, a marcipános a kedvenc
Egy-egy háztartás átlagosan 1 kilogramm szaloncukrot vesz évente.
Hirdetés
Hirdetés