Helyben járó
Borsod-Abaúj-Zemplén
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés

Viselj trendi színeket 2022-ben is!

| 2022. 01. 22 | 13:07:00
XXX
Viselj trendi színeket 2022-ben is!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Te tudtad, hogy a Pantone amerikai festékgyártó vállalat immár hagyományként minden évben választ egy színt, ami aztán az év színe lesz? Nem, nem csak leírják valahova, hanem designerek, lakberendezők, ruhatervezők, ékszertervezők egész sora várja, hogy december közepe táján kihirdetésre kerüljön, mi lesz a soron következő év meghatározó árnyalata.

Az utóbbi két esztendő meglehetősen sok változást hozott mindenki életébe, és nagyon sok hétköznapi rutint újra kellett értelmeznünk, így hát nincs azon mit csodálkozni, hogy az év színe, a Very Peri is valami egészen új és szokatlan választás.

Ebben persze nincs semmi kivetnivaló, sőt ha megnézed az Ékszerkirály Very Peri ajánlatait, örülni is fogsz, hogy ez lett az év színe! Nem viseltél eddig ilyen színárnyalatot? Akkor itt a legfőbb ideje!

De mit is jelent ez a szín? 

A Very Peri a kék és a lila színek különleges elegye, és ötvözi azt a magabiztosságot és vidámságot, amit a két szín alapvetően szimbolizál.

Egészen merész újításnak tűnik ez a színválasztás, melyet a vállalat vezetői azzal indolkolnak, hogy a pandémia sújtotta időszak után ideje új irányt venni, más perspektívából nézni a dolgokat. Hogy kell a vidámság, a merészség, a kiváncsiság, és nem zárhatjuk be magunkat örökre egy burokba!

Természetesen elsőre az emberek java része meglepve és elutasítóan reagál egy ennyire újító színkombinációra, de a nap végén mindenki rájön, hogy csakis vidáman és nyitottan érdemes élni! 

És milyen színt hoz az ékszerek világába?

Mi mást, mint Very Perit? 

Persze felülír az ékszerek világában is sok mindent ez a színválasztás, és ha azt gondoltad eddig, hogy csak arany és ezüst színekben pompázhat egy trendi ékszer, akkor itt az ideje félretenni a hiedelmeket.

A Very Peri kitűnő összhangban van akár az arany, akár az ezüst alappal, és kiemeli ezeknek a nemes fémeknek a tündöklését.

Akár egy gyűrű, akár egy charm vagy egy fülbevaló színében köszön vissza a 2022-es év színe, garantáltan nem maradsz észrevétlen, sőt kedvetlen sem, hisz ahányszor csak rápillant az ember, jókedvre derül, és hátrahagyva minden aggodalmat és borút, bizakodva tekint a jövőbe!

Te is szeretnél magadon viselni egy ékszert, ami emlékeztet arra, hogy erős vagy és vidám? Válogass kedvedre az Ékszerkirály ékszerei közül!

Merj más lenni!

Túl merésznek érzed ezt az árnyalatot? Nem érzed magad elég magabiztosnak ahhoz, hogy egy ilyen különleges színt viselj?

Akkor épp a legjobb alkalom, hogy elkezd viselni! Legyen a 2022 kihívása, hogy magabiztosan, önbizalommal telve és derűlátón tekints a jövőbe! Légy merész, légy szép! Légy önmagad, és ne érezd magad rosszul, ha kilógsz a sorból! Ha beállsz a sorba, épp a színed vész el, no meg a Very Peri!

Túl két rettenetesen nehéz éven elkezdhetsz hinni önmagadban: ha ezt megcsináltad, mi az, amit ne tudnál véghez vinni?!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés