Enni? Hát azt nagyon szeretünk, a sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!
Hozzávalók:
1 csirkemell
só, bors, piros paprika
4-5 ek. olaj
4 ek. tejszín
1 paradicsom
1-2 csipet bazsalikom, oregano
5 dkg mozzarella (felkockázva)
15 dkg barna bulgur
Elkészítése: A felszeletelt csirkemellet fűszerezzük, olajjal elkeverjük. Egy tepsibe helyezzük a hússzeleteket és meglocsoljuk tejszínnel. Paradicsomkarikákat teszünk rá, amiket oreganóval és bazsalikommal szórunk meg. Rátesszük a mozzarellakockákat. Alufóliával lefedjük a tepsit és 190 fokos sütőben kb. fél órán át lefedve sütjük, majd további 15 percig alufólia nélkül, már légkeverésesre kapcsolva a sütőt.
Jó étvágyat kíván: Rózsa Éva
Ízék és utazások blog ITT