Hirdetés

Recept: húsgombóc mártásban, tésztával

Boros Vali

2019.08.17. 17:54

Recept: húsgombóc mártásban, tésztával
Fotók: Boros Vali

Enni, hát azt nagyon szeretünk. A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!

Hirdetés

Egy óra alatt elkészül Boros Vali alább olvasható receptje, melyhez a tésztát is maga gyúrta. Akinek azonban ehhez nincs tehetsége vagy ideje, boltban vagy piacon kapható spagettivel készítheti el. 

Hozzávalók:

kb 40 dkg darált hús,
2 tojás
fél-fél paprika és paradicsom
2 kis fej hagyma

fehér bors
olasz fűszerkeverék

Elkészítése:

A hozzávalókból kis golyókat formázok, vajat hevítek, ebbe raktam a golyókat rázogattam a serpenyőt és kérget sütöttem rá, majd kiszedtem, a visszamaradt vajba tettem 2 kis fej aprított hagymát, egy fél paprikát, egy fél paradicsomot, lepirítottam, majd én ezt egy botmixerrel pürésítettem. Visszakerültek a golyók, öntöttem rá egy deci tejet és 3 dl tejszínt, ezzel összeforraltam. Amikor a tészta kifőtt belekevertem.

Jó étvágyat kíván:

Boros Vali

recept

Szóljon hozzá!

Hirdetés