Debrecenben leesett az első hó

2014.11.28. 07:46

Debrecenben leesett az első hó

Vigyázzanak az utakon!

Hirdetés

A Magyar Közút péntek reggeli összesítése alapján Hajdúszoboszló közelében havas eső esik, Nyíregyházánál, valamint az M35-ösön Hajdúböszörménynél hó szállingózik, Debrecen térségében havazik. Edelény, Szikszó és Miskolc környékén, valamint Berettyóújfalu térségében ónos eső esik, Nyíregyháza közelében és az M3-ason, Emődnél ónos szitálást jeleztek.

Az utak szórását, főleg az ónos esővel érintett területeken csütörtök este folyamatosan végzik munkagépek az gyorsforgalmi-, fő- és mellékutakon A visszajelzések alapján a Magyar Közút által üzemeltetett utakon többnyire vizes, nedves burkolaton autózhatnak a közlekedők. Mindezek ellenére arra kérik az autósokat, hogy főleg az ónos esővel érintett területeken fokozott óvatossággal közlekedjenek, utazás előtt pedig mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról, minden elérhetőségünk megtalálható a www.utinform.hu oldalon.

Az Időkép jelentése szerint pénteken folytatódik a borongós, szürke, párás, helyenként ködös idő, többfelé várható kisebb eső, az ország északi, északkeleti harmadában ónos eső, havas eső, fagyott eső, északkeleten kisebb havazás is kialakulhat. A keleti szél csak helyenként élénkül meg. Délután 0, +6°C várható. A hétvégén a péntekihez hasonló időjárásra számíthatunk.

Szóljon hozzá!

Hirdetés