Hirdetés

Visszavonul a diósgyőri klubikon

dvtk.eu

2022.05.26. 14:40

Visszavonul a diósgyőri klubikon
Galanisz Nikandrosz (Fotó: MJSZ)

Másodedzőként folytatja karrierjét Galanisz Nikandrosz.

Hirdetés

Hirdetés

A magyar jégkorong utóbbi éveinek egyik meghatározó játékosa, Galanisz Nikandrosz négyszeres magyar bajnokként felhagy aktív pályafutásával és a továbbiakban edzőként folytatja karrierjét a DVTK Jegesmedvéknél – olvasható május 26-án a dvtk.eu oldalon.

Galanisz Nikandrosz szülővárosában, Dunaújvárosban kezdett jégkorongozni, korosztályának egyik legnagyobb tehetségeként tartották számon.

2015-ben érkezett Miskolcra a DVTK Jegesmedvékhez és pont/meccs átlag feleletti teljesítményével aktív részese volt a klub történetének legsikeresebb időszakának. Három esztendő alatt két bajnoki címet és egy Magyar Kupa győzelmet jegyezhettünk fel a neve mellé, majd a következő három évad során a szlovák ligában is bizonyított. A legutóbbi idény során 28-al növelte pontjai számát az Erste Ligában és ezzel holtversenyben a liga történetének második legponterősebb játékosává vált. A DVTK Jegesmedvék történelemkönyveibe nem csak bajnoki címeivel írta be magát, egyéni statisztikái is magukért beszélnek, a klub történetében a hetedik legtöbb lejátszott mérkőzéssel rendelkezik, a második legtöbb pontot, a második legtöbb gólt, a második legtöbb gólpasszt szerezte.
DVTKDiósgyőrjégkorongvisszavonul

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés