Hirdetés
Hirdetés

Simán nyertek a Jegesmedvék

| 2022. 12. 29. | 09:31:00
Vas János és Jan Blasko is duplázott.
Simán nyertek a Jegesmedvék
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A DVTK Jegesmedvék csapata simán legyőzte sereghajtó vendégét, a FEHA19 együttesét a jégkorong Erste Liga utolsó szerdai mérkőzésén. A hazaiaknál Vas János és Jan Blasko is duplázott.

Eredmények: DVTK Jegesmedvék-FEHA19 5-2 (1-0, 1-1, 3-1)

Miskolci Jégcsarnok, 850 néző, játékvezetők: Varjú Árpád, Németh Márton, Balla Norbert, Sábián Balázs

DVTK Jegesmedvék: Voris (Kiss B.) – Kiss R., Vojtkó, Galajda, Miskolczi, Mattyasovszky – Wehrs, Ilvessuo, Razumnyak, Vas, Kuleshov – Szirányi, Illés, Lövei, Blasko, Farkas – Fazakas, Trozsák, Csiki, Ritó, Pecsét, vezetőedző: Tokaji Viktor

FEHA19: Márkus (Zupancic) - Mingazov, Rachinskiy, Cizas, Mokshantsev, Zohovs, Csollák, Dobmayer, Ambrus, Fekete, Keceli-Mészáros, Reiter, Kóger, Dobos, Farkas, Mayer, Györffy, Salamon, Alapi, Dézsi, Zezelj, vezetőedző: Anatoli Bogdanov

Értékelés

Tokaji Viktor: Nem volt egyszerű 24 órán belül két meccset játszani, de azt gondolom, hogy nagyon sok mindenben tudtunk előre lépni. Sok mindent meg tud mutatni egy ilyen mérkőzés sorozat. Erdélyben hasonló a helyzet, most az volt a különlegesség, hogy hazai pályán tudtunk játszani. Nekünk a közönség óriási támogatást nyújt folyamatosan. Most, hogy kicsit viharvert a csapatunk, arra ad lehetőséget, hogy a fiataljainknak még több lehetőséget adjunk, akár olyan fiataloknak is, akik eddig nem voltak a felnőtt keretnek a tagjai. A mai mérkőzés kimenetelét is döntően befolyásoló találatot ők jegyzik. Ennek nagyon örülünk. Az első harmadot jól kezdtük, ott folytattuk, ahol tegnap abbahagytuk, a második harmadban kicsit elvesztettük a fonalat, de a harmadik harmadban igazi csapatjátékot és karaktert mutattunk. Nagyon értékes három pontot szereztünk.

Anatoli Bogdanov: Úgy gondolom, hogy a srácok ma azért jöttek ide, hogy a legjobbukat nyújtsák. Talán az a néhány lehetőség, amikor a korong a gólvonalon pattogott bemehetett volna, ez megváltoztathatta volna a dolgok kimenetelét. De őszintének kell lennünk és szembe kell néznünk a tényekkel. Az öt kapott gólból háromnál a kapunk előtt fizikálisabbak voltak. Ebből a szempontból az ellenfél határozottabb volt. Tapasztaltabbak és fizikálisabbak voltak nálunk. Összességében viszont sok jó dolog volt, amire lehet építeni a következő meccsek során. A fiatal játékosok lépésről lépésre fejlődnek és megtanulják, hogy ezen a szinten mire van szükség. Nem volt rossz meccs, de tudunk ennél jobbak is lenni.

Hirdetés
Hirdetés