Hirdetés
Hirdetés

Az egyiknek sikerült, a másiknak nem: piros az Oscaron

| 2019. 02. 25. | 18:35:00
Két színésznő ruhája alá néztünk.
Az egyiknek sikerült, a másiknak nem: piros az Oscaron
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két színésznő is piros nagyestélyit választott a vörös szőnyegre az Oscar-díj idei átadójára. Bár egyikük sem először járt a rangos hollywoodi eseményen – hiszen a szobrocskából Rachel Weisz már 13 éve őriz otthon egyet (Az elszánt diplomata legjobb női mellékszerepéért kapta), Jennifer Hudson pedig 2007-ben érdemelte ki a filmszakma csúcsteljesítményeiért járó elsimerést a Dreamgirlsért – az még nem jelenti azt, hogy könnyen rutint lehet szerezni a megjelenés minkéntjében, főleg, ha neves divatházak tuszkolják bele a dívát a szettbe.

Míg ugyanaz a piros szín a 38 éves Jennifer Hudsonnél a bátorság és a szenvedély színe, addig a nála jó tíz évvel idősebb Rachel Weisz esetében inkább konkrét veszélyforrást jelöl: talán jobb lett volna megállni, és/vagy nem behajtani...

A fotón úgy látszik, mintha Szűz Mária és Bambi szerelemgyereke bemászott volna egy főnyomócsőbe, ami időközben megolvadt, és csak félig sikerült belőle kijutni. Merthogy bokától derékig semmi gond ezzel a Givenchy-modellel, csak hát a mellnél bekövetkezik a műanyag apokalipszis. Melyik láda aljából kerülhetett elő ez a kinőtt ovis esőkabát? De ha már itt van, igazán kár, hogy nem látszik a háta: lehet, hogy még egy gumicsázmás katicabogár is szerepel rajta. Reméljük, a szívószálak és a plasztik evőeszközök után a PVC-felöltő is hamarosan kimegy a divatból. 

Bezzeg Jennifer Hudson! A flamenco vérbő stílusát idéző aszimmetrikus ruhát a libanoni Elie Saab dizájner álmodta a hollywoodi sztenderdnél kerekebb vonalakkal rendelkező színésznőre. Az elnagyolt fodrokkal átlósan díszített modell úgy tud elegáns maradni, hogy közben láttat és kiemeli a nőiességet, ide értve a hibátlan bőrt is. A fekete színésznő kiváló példája annak is, hogy a megjelenéshez egy billió dolláros ékszernél sokkal többet hozzáad egy mosoly.

- BCSH -

Hirdetés
Hirdetés