2022-es kézilabda Európa-bajnokság: megkezdődött a jegyértékesítés

2021.01.13. 17:34

2022-es kézilabda Európa-bajnokság: megkezdődött a jegyértékesítés
(Fotó: Főnix Csarnok)

Magyarország és Szlovákia közösen rendezi.

Hirdetés

Hirdetés

Szerdán elindult a jegyértékesítés a jövő januári, magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseire. Bíró Szabolcs, a szervezőbizottság vezetője az Eurohandball 2022 Nonprofit Kft. szerdai online sajtótájékoztatóján elmondta, hogy napijegyekkel, családi jegyekkel és bérletekkel is készülnek, első körben pedig a nyitónapi napijegy, a budapesti csoportbérlet, a Budapest Aréna-bérlet és a Final Weekend-bérlet nevű belépők váltak elérhetővé, illetve az élménycsomagok értékesítése is elkezdődött. A nyitónapra - az extra programokkal - már 7900 forinttól lehet normál, 5900 forinttól családi jegyet vásárolni. A budapesti csoportkör bérletének ára 20 900 forinttól indul.

A következő szakaszban lehet majd jegyeket és bérleteket venni a többi magyarországi helyszínre, és a budapesti középdöntőre is.

A belépés 3 éves korig és a mozgássérültek számára ingyenes lesz, a 4-18 év közöttiek és a 65 éven felüliek pedig 25 százalékos kedvezményt kapnak. A vásárlásra a watchgamesseemore.com honlapon és az okostelefonos alkalmazásban van lehetőség. Bíró hangsúlyozta, hogy az alkalmazást tekintik legfőbb kommunikációs felületüknek, és a torna ideje alatt "digitális útlevélként" lehet majd használni.

A 24 csapatos kontinensviadal 2022. január 13-án kezdődik és 30-án ér véget. Öt helyszínen - Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Kassán és Pozsonyban - 65 mérkőzésre kerül sor a 18 nap alatt. A nyitómérkőzést az új népligeti csarnokban a magyar válogatott játssza, amely a B csoportban szerepel majd. Debrecenben az A csoport küzdelmeit rendezik. Az egyik középdöntő-csoportnak Pozsony, a másiknak Budapest ad otthont, majd az elődöntőket, a bronzmérkőzést és a finálét a magyar fővárosban rendezik.

A magyarországi helyszínek kapcsán Bíró kifejtette, a debreceni Főnix Csarnok komplett "ráncfelvarráson" esik át, Szegeden egy teljesen új aréna épül, Budapesten pedig az új multifunkcionális aréna teljes váza már készen van.

Európa-bajnokság, Németország, OlaszországDebrecenFőnix Csarnok

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés