Kitömték a magyarokat Tokióban

2021.07.22. 14:11

Kitömték a magyarokat Tokióban
Bordáséknak sokat kell javulniuk a vasárnapi rajtig (Fotó: mti)

Szerencsére ez még csak főpróba volt.

Hirdetés

Hirdetés

A magyar női kézilabda-válogatott 32-22-re kikapott Norvégiától a tokiói olimpia előtti utolsó, csütörtöki felkészülési mérkőzésen. Végig az Európa-bajnoki címvédő irányította a meccset, amelyen egyértelműen jobb volt a magyaroknál, már az első félidőben jelentős előnybe került, amit megtartott a végéig.

"Az első félidőben a norvég csapat sokkal gyorsabb, agresszívebb volt nálunk, ez okozta a kialakult nagy különbséget. Mi túlságosan sok hibával kézilabdáztunk"

- nyilatkozta Elek Gábor szövetségi kapitány, aki szerint fontos volt, hogy az olimpiai forgatagból kikerülve elitcsapattal találkozzanak, hiszen ez segíti, hogy felgyorsuljanak. A magyarok korábban Montenegrót hat, Brazíliát pedig előbb három, majd egy góllal győzték le a siófoki felkészülési meccseken.

Elek Gábor csapata vasárnap helyi idő szerint 21.30-tól - magyar idő szerint 14.30-tól - az öt évvel ezelőtt olimpiai ezüstérmes, korábbi kétszeres világ- és egyszeres Európa-bajnok Franciaországgal játszik az ötkarikás játékokon, a csoportkör első fordulójában.
olimpiakézilabdaválogatott

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés