Győrben azt vesznek meg, akit akarnak

2015.03.10. 15:21

Győrben azt vesznek meg, akit akarnak

Most egy volt debrecenivel is erősítettek.

Hirdetés

Hirdetés

A ferencvárosi átlövő, Tomori Zsuzsanna és a fehérvári kapus, Kiss Éva - a válogatott két alapembere - a következő idényben a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatában folytathatja pályafutását a Kisalföld című lap értesülése szerint.

Az újság kedden arról írt, hogy egyes források szerint a 2011-ben és 2012-ben KEK-győztes, egy idénnyel később BL-gólkirály Tomori már elkötelezte magát Győrbe - ahol 2007 nyarától 2010 márciusáig már játszott -, ám elképzelhető, hogy az FTC nem engedi el, mivel tavaly februárban két évre szóló szerződést kötött.

A nádudvar, majd debreceni nevelésű Kiss Éva a decemberi, magyar-horvát közös rendezésű Eb-n remekelt a hatodik helyen zárt válogatottban. A lap értesülés szerint már ő is az ETO-hoz tart, és ez feltételezi, hogy Herr Orsolya távozik az utóbbi két BL-ben kiírásban győztes klubtól. A Kisalföld szerint a lejárt szerződésű játékosok közül távozhat például a spanyol Macarena Aguilar és a horvát Vesna Milanovic-Litre is.

A Győr várhatóan a BL-középdöntő hétvégi zárása után, de még az áprilisi negyeddöntő előtt jelentheti be a keretében történő változásokat.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Hirdetés