Kapust igazolt a Loki

2015.04.11. 11:34

Kapust igazolt a Loki

Szükség van a rutinra Debrecenben.

Hirdetés

Hirdetés

Lajtos Nóra keresztszalag-műtétje után valószínűleg csak jövő januárban térhet vissza, így a csapatnak szüksége van még egy tapasztalt kapusra. Éppen ezért nyáron Víg Vivien érkezik a Lokihoz - adta hírül a klub honlapja.

A jelenleg Dunaújvárosban kézilabdázó Víg Vivien Pécsett született, s itt is kezdett el kézilabdázni, pályafutása alatt megfordult Siófokon, Győrben, az ETO fiókcsapatánál Veszprémben, s Dunaújvárosban. Tagja volt a 2009-es U19-es Európa-bajnokságon ezüstérmes magyar válogatottnak, s ezen a tornán őt választották a legjobb kapusnak.

Mint ismert, Lajtos Nóra keresztszalag-műtétje miatt a rájátszás után a következő szezon első felét is kénytelen lesz kihagyni, s a DVSC Kézilabda Kft. vezetése úgy vélte, hogy kockázatos lenne ennek az időszaknak egy rutinos kapussal nekimenni.

– Minden játékos pályafutásában akadnak változások, én most a DVSC-t választottam, s remélem jó döntést hoztam – mondta el a dvsckezilabda.hu-nak Víg Vivien. – Fiatal csapat épül Debrecenben, amely évről-évre feljebb lép, bízom benne, hogy jövőre is folytatódik ez a folyamat. A játékosok többségét ismerem, jóban vagyok a lányokkal, így nem hiszem, hogy gond lenne a beilleszkedéssel. Szerdán láttam a Fehérvár elleni meccset, jól játszott leendő csapatom, szurkolok a Lokinak, hogy minél jobb helyen végezzen!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Hirdetés